A DOUA SERIE DE ANTREPRENORI CERTIFICAȚI ÎN CADRUL PROIECTULUI INSOMED

A DOUA SERIE DE ANTREPRENORI CERTIFICAȚI ÎN CADRUL PROIECTULUI INSOMED

În data de 22.05.2018 a avut loc examenul de absolvire a CURSULUI ACREDITAT DE COMPETENȚE ANTREPRENORIALE organizat de Furnizorul de formare profesională SC CERC SRL, Partener 1 în cadrul proiectului InSoMed – „Incubatorul socio-medical, instrument de inovare socială”.
La examen au participat toate cele 28 persoane din a doua serie de curs care au parcurs programa de formare în perioada 16.04 – 09.05.2018 în cadrul celor 45 ore de curs.
Pentru examenul de absolvire, participanții au avut de pregătit și prezentat câte un plan de afaceri. Rezultatele obținute în urma examinării au fost pozitive, astfel că toți participanții au promovat cu note foarte bune acest curs, prezenta la examen si promovabilitatea fiind de 100%.
De asemenea, ideile de afaceri prezentare de participantii la examen au fost foarte interesante si cu potential maxim de a fi finanțate în cadrul proiectului nostru cu subvenții a câte maximum 25.000 euro. I
În cele ce urmează, absolvenții vor primi subvenții în bani pentru participarea lor la curs și certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.
Cu ocazia derulării examenului de absolvire și promovării cursului, toți cei 28 absolvenți au fost invitați și susținuți să participe cu ideea lor de afacere la concursul de planuri de afaceri în vederea obținerii unei subvenții în valoare de maxim 25.000 euro, 100% nerambursabilă, utilizată pentru înființarea unui start-up în Baia Mare și punerea în aplicarea a unei idei de afacere.
Dorim să urăm, pe această cale, succes viitorilor antreprenori în participarea la concurs.
Invităm cu această ocazie, și alte persoane doritoare (inactive și cu domiciliul în unul din cele patru cartiere) să se înscrie în ultima serie de curs care pentru a beenficia de aceleași oportunități și a învăța despre pasii in infiintarea unei afaceri (chestiuni legislative si intocmirea planului de afaceri), si despre gestionarea unei afaceri.

Informații suplimentare și înscrieri: tel. 0745125914 (Alexandra Mitre), e-mail: cerc.consultanta@gmail.com

Date: May 29th, 2018 | Categories: Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*