ANUNT Organizare SEMINAR DE PROMOVARE ANTREPRENORIATULUI

SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, în calitate de partener, în parteneriat cu Municipiul Baia Mare (Beneficiar), Școala Gimnazială Nr. 18 și SC ROGEPA SRL, implementează proiectul „Incubatorul socio-medical- instrument de inovare socială”, Contract POCU/20/4/2/101853. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.
Echipa proiectului organizează un SEMINAR DE PROMOVARE A ANTREPRENORIATULUI, care va avea loc miercuri, 27.06.2018, ora 16.00, la Universitatea de Vest Vasile Goldiș, Baia Mare, Str. Culturii, Nr. 5, în aula universității.
Acest eveniment are ca scop informarea potențialilor beneficiari cu privire la oportunitatea de a-și pune ideile de afaceri în practică cu sprijinul serviciilor gratuite oferite de proiectul nostru, cât și cu privire la serviciile de formare profesională în domeniul antreprenoriatului care vor fi oferite GRATUIT în cadrul proiectului.
Persoanele care pot beneficia de serviciile oferite prin proiectul nostru (cursuri de antreprenoriat, subvenții pentru înființarea și dezvoltarea de anoi afaceri în Baia Mare, servicii de mentorat gratuite pentru implementarea planului de afaceri și dezvoltarea firmei) în cadrul proiectului sunt persoane care locuiesc în Baia Mare, în unul din cartierele Traian, Depozitelor, Republicii și Gării și care sunt inactive.
Pentru mai multe informații și înscrieri ÎN PROIECTUL NOSTRU CU SERVICII GRATUITE în domeniul antreprenorial, vă așteptăm miercuri, 27 iunie 2018, între orele 16.00-18.00, la seminarul de promovare a antreprenoriatului.
Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0745125914
fly er 1

fly er 2

Date: iunie 25th, 2018 | Categories: Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*