ANUNT PARTICIPARE LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ pentru absolvenți ORGANIZATĂ DE AJOFM

ANUNȚ PARTICIPARE LA
BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ pentru absolvenți
ORGANIZATĂ DE AJOFM

Municipiul Baia Mare, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, Școala Gimnazială Nr. 18 și SC ROGEPA SRL, implementează proiectul „Incubatorul socio-medical- instrument de inovare socială”, Contract POCU/20/4/2/101853. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.
Echipa proiectului participă cu un stand de prezentare la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI, ORGANIZATĂ DE AJOFM MARAMUREȘ, VINERI 19 OCTOMBRIE 2018, cu scopul identificării persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care ar putea beneficia de serviciile oferite prin proiect.
În cadrul proiectului, se desfăşoară acţiuni de informare, recrutare și identificare grup țintă, orientare în carieră, formare profesională și sprijin pentru dezvoltarea antreprenoriatului în zonă, urmate de activități și servicii pentru acces pe piața muncii (inclusiv acordarea de subvenții angajatorilor pentru includerea pe piața muncii a persoanelor din grupul nostru țintă), servicii de sprijin pentru participarea la educație a elevilor din zonă, servicii de consiliere socială, socio-medicală, servicii de îmbunătățire a condițiilor de locuit și servicii de asistență juridică.
Proiectul este destinat persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din Baia Mare, care au domiciliul în unul din cartierele: Gării, Depozitelor, Traian și Republicii, iar această acțiune este destinată persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, care doresc să se înscrie în proiectul nostru și să beneficieze de serviciile integrate GRATUITE pe care le putem pune la dispoziție.
Pentru mai multe informații, vă așteptăm vineri 19 octombrie 2018, între orele 09.00-13.00, la Bursa Locurilor de Muncă care se va desfășura la Cercul Militar de pe strada Hortensiei nr. 1A, Baia Mare, să ne vizitați standul de prezentare.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.
Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0741610262 / 0751757403

Date: October 17th, 2018 | Categories: Uncategorized | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*