ANUNT Organizare SEMINAR DE PROMOVARE A ANTIDISCRIMINĂRII

ANUNȚ
Organizare SEMINAR DE PROMOVARE A ANTIDISCRIMINĂRII

SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, în calitate de partener, în parteneriat cu Municipiul Baia Mare (Beneficiar), Școala Gimnazială Nr. 18 și SC ROGEPA SRL, implementează proiectul „Incubatorul socio-medical- instrument de inovare socială”, Contract POCU/20/4/2/101853. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.
Echipa proiectului organizează un SEMINAR DE PROMOVARE A ANTIDISCRIMINĂRII, care va avea loc joi, 31.01.2019, ora 16.00, la Universitatea de Vest Vasile Goldis, Baia Mare, Str. Culturii, Nr. 5, etaj 2, sala 201.
Acest eveniment are ca scop informarea potențialilor beneficiari cu privire la importanța cunoașterii noțiunii de discriminare / antidiscriminare, cât și cu privire la măsuri de combatere a discriminării în formarea profesională, sau pentru ocuparea pe piața muncii. În cadrul seminarului, cei prezenți vor avea parte de o serie de activități practice pe tema nondiscriminării.
Totodată, evenimentul va fi și o ocazie în care participanții care locuiesc în Baia Mare, în unul din cartierele Traian, Depozitelor, Republicii și Gării se vor putea înscrie în proiectul InSoMed, pentru a beneficia de servicii GRATUITE care vor fi oferite în cadrul proiectului:
– Servicii de sprijin pentru accesul pe piața muncii:
Servicii de informare și consiliere în carieră
Servicii de formare profesională în domeniile:
Zidar-pietrar-tencuitor – Curs de calificare de 720 ore
Frizer – Curs de calificare de 360 ore
Competențe informatice – Curs de inițiere de 120 ore
Ospătar / Bucătar – Curs de calificare de 720 ore
Lucrător comercial – Curs de calificare de 360 ore
Agent de curățenie – Curs de calificare de 360 ore
Montator subansamble – Curs de calificare de 360 ore
Subvenții în bani pentru participarea la cursuri
Subvenții oferite angajatorilor pentru 45 persoane care se angajează în câmpul muncii și 10 absolvenți de învățământ superior
– Alte servicii sprijin pentru angajare (suport pentru participarea la interviuri și concursuri de angajare, mediere pe piața muncii, etc)
– Servicii ( pachete lucrări) de reabilitare a locuinţei în valoare maximă de 8.900 lei / locuință, pentru reparaţii, reabilitări, extinderi, dotări, racordare la utilităţi, etc.
– Servicii sociale, socio-medicale și medicale în cadrul unui incubator inființat prin proiect (în cadrul centralei termice reabilitate și dotate, situată pe bd. Republicii – zona Liceul Sportiv)
– Servicii de asistență juridică pentru reglementarea actelor personale.

Pentru mai multe informații și înscrieri în proiectul nostru, vă așteptăm joi, 31 ianuarie 2019, între orele 16.00-18.00, la seminarul de promovare a antidiscriminării.

Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 074125914

law-school-discrimination-against-conservatives-2

7596_image1

COR-Facebook-version

Date: January 22nd, 2019 | Categories: Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*