OPORTUNITATE !! 24 Subventii pentru angajatori pentru incadrarea în munca a persoanelor inregistrate in grupul tintă al proiectului InSoMed

gaseste-un-job

MUNICIPIUL BAIA MARE in calitate de beneficiar al proiectului cu finantare europeana Incubatorul socio-medical – instrument de inovare sociala”, comunică angajatorilor posibilitatea de a deveni beneficiar de ajutor de minimis prin:
– angajare de absolventi de invatamant superior pentru efectuarea stagiului de practica, pentru care se acorda subventie de 2250 lei /beneficiar stagiu/ luna, timp de 6 luni.
Si/sau
-angajare șomeri în vârstă de peste 45 de ani, șomeri care sunt părinți unici susținători ai familiilor monoparentale, șomeri de lungă durată, pentru care se acorda subventii de 2250 lei / luna/angajat , timp de 12 luni.

Municipiul Baia Mare poate să ofere 14 subvenții pentru angajare șomeri și 10 subvenții pentru încadrare stagiari. Subvențiile se acorda în condițiile legii 76/2002 a AJOFM.

Persoanele pentru care se acorda subventie fac parte din Grupul tinta al proiectului si au urmat/urmeaza sa se califice/specializeze in urmatoarele meserii:
• Muncitori constructii: zidar-pietrar-tencuitor
• Frizer
• Consilier vocational
• Comunicator limba engleza
• Bucătar
• Operator TIC

Pentru a beneficia de subventie, angajatorii interesati vor inainta:
a) Cerere de inscriere in programul de subventie, conf. formular anexat prezentei
b) Certificat de inregistrare in Registrul Comertului
c) Cod unic de înregistrare fiscală
Dupa inscrierea in program, expertii vor acorda sprijin pentru completarea dosarului cu documentele necesare pentru incheierea contractului de subventie.
Subventia pentru angajatorii admisi se va acorda in ordinea depunerii solicitarilor si in limita sumelor alocate in acest scop in bugetul proiectului.

Angajatorilor interesati de participarea in acest proiect le stam la dispozitie cu informatii suplimentare prin:
-Expert acces piata muncii – Orban Eniko- 0721899109
-Expert informare – Alexandra Mitre -0745125914

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.
Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0745125914 / 0751757403

Date: March 12th, 2019 | Categories: Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*