INVITATIE de participare la Bursa locurilor de muncă

INVITATIE de participare la
Bursa locurilor de muncă

Municipiul Baia Mare, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, Școala Gimnazială Nr. 18 și SC ROGEPA SRL, implementează proiectul „Incubatorul socio-medical- instrument de inovare socială”, Contract POCU/20/4/2/101853. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.
Echipa proiectului participă cu un stand de prezentare la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, ORGANIZATĂ DE AJOFM MARAMUREȘ, VINERI 12 APRILIE 2019, cu scopul de a sprijini beneficiarii proiectului in a vizita standurile agentilor economici prezenti la eveniment.
În cadrul proiectului, desfăşuram acţiuni de consiliere si orientare în carieră, formare profesională, urmate de activități și servicii pentru acces pe piața muncii.
Pe aceasta cale, invitam persoanele care sunt inscrise in proiectul nostru, si care au participat la sesiuni de consiliere in cariera si la programe de formare profesionala, sa se prezinte cu un Curriculum Vitae la Bursa locurilor de munca de maine, sa ia contact cu agentii economici participanti si sa se inscrie la concursuri si / sau interviuri pentru ocuparea de posturi vacante. In tot acest proces, vor avea parte de sprijinul expertului acces piata muncii, expertilor asistenti sociali, expertului egalitate de sanse si nondiscriminare.
Proiectul este destinat persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din Baia Mare, care au domiciliul în unul din cartierele: Gării, Depozitelor, Traian și Republicii.
Pentru mai multe informații, vă așteptăm vineri 12 aprilie 2019, între orele 09.00-13.00, la Bursa Locurilor de Muncă care se va desfășura la Cercul Militar de pe strada Hortensiei nr. 1A, Baia Mare, să ne vizitați standul de prezentare si sa aplicati pentru posturi vacante la angajatori.
Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0745125914

oer6wq4ntpscsmmb

images

index

Date: April 11th, 2019 | Categories: Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*