Organizare SEMINAR DE PROMOVARE A ACCESULUI PE PIAȚA MUNCII

ANUNȚ
Organizare SEMINAR DE PROMOVARE A ACCESULUI PE PIAȚA MUNCII

SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, în calitate de partener, în parteneriat cu Municipiul Baia Mare (Beneficiar), Școala Gimnazială Nr. 18 și SC ROGEPA SRL, în cadrul proiectului „Incubatorul socio-medical- instrument de inovare socială”, Contract POCU/20/4/2/101853, organizează un SEMINAR DE PROMOVARE A ACCESULUI PE PIAȚA MUNCII, care va avea loc joi, 23.05.2019, ora 16.00, la Universitatea de Vest Vasile Goldis, Baia Mare, Str. Culturii, Nr. 5, etaj 2, sala 201.
Acest eveniment ăși propune informarea potențialilor beneficiari cu privire la importanța ocupării pe piața muncii, cât și cu privire la măsuri de sprijin oferite prin proiect, pentru ocuparea pe piața muncii. De asemenea, în cadrul seminarului, cei prezenți vor avea parte de o serie de activități practice pe tema accesului pe piața muncii.
Mai mult, evenimentul va fi și o ocazie în care participanții care locuiesc în Baia Mare, în unul din cartierele Traian, Depozitelor, Republicii și Gării se vor putea înscrie în proiectul InSoMed, pentru a beneficia de servicii GRATUITE care vor fi oferite în cadrul proiectului, servicii de sprijin pentru accesul pe piața muncii:
• Servicii de informare și consiliere în carieră
• Servicii de formare profesională în domeniile:
Zidar-pietrar-tencuitor – Curs de calificare de 720 ore
Agent de curățenie – Curs de calificare de 360 ore
Bucătar – Curs de calificare de 720 ore
• Subvenții în bani pentru participarea la cursuri
• Subvenții oferite pentru beneficiarii care se angajeaza si raman pe piata muncii cel putin 6 luni.
– Alte servicii sprijin pentru angajare (suport pentru participarea la interviuri și concursuri de angajare, mediere pe piața muncii, etc)
De asemenea, proiectul mai poate oferi:
– Servicii ( pachete lucrări) de reabilitare a locuinţei în valoare maximă de 8.900 lei / locuință, pentru reparaţii, reabilitări, extinderi, dotări, racordare la utilităţi, etc.
– Servicii sociale, socio-medicale și medicale în cadrul unui incubator inființat prin proiect (în cadrul centralei termice reabilitate și dotate, situată pe bd. Republicii – zona Liceul Sportiv)
– Servicii de asistență juridică pentru reglementarea actelor personale.

Pentru mai multe informații și înscrieri în proiectul nostru, vă așteptăm joi, 23 mai 2019, între orele 16.00-18.00, la seminarul de promovare a accesului pe piata muncii.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.

Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 074125914

images

index

oer6wq4ntpscsmmb

COR-Facebook-version

images

Date: May 13th, 2019 | Categories: Proiect InSoMed, Projects | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*