ANUNȚ CONCURS PLANURI AFACERI

ANUNȚ
În atenția beneficiarilor proiectului „Incubatorul socio-medical, instrument de inovare sociala”, POCU 20/4/2/101853, care au participat cu un plan de afaceri în cadrul concursului organizat

În perioada 3 – 12 iunie 2019, s-a derulat concursul de planuri de afaceri – RUNDA 2, în cadrul proiectului „Incubatorul socio-medical, instrument de inovare sociala”, POCU 20/4/2/101853. Pe durata acestor saptamani, beneficiari ai proiectului cu initiative si pregatire antreprenoriala au avut ocazia să își pună în practică ideile de afaceri și să realizeze planuri de afaceri în domeniile dorite, pentru a putea primi cele 6 subvenții a câte maximum 111.557, 5 lei pentru înființarea și dezvoltarea unei firme pe raza Municipiului Baia Mare.
Astfel, la concurs au participat 10 persoane cu planul lor de afaceri, pentru a ocupa unul din cele 6 locuri disponibile în vederea primirii subvențiilor.
Menționăm că din cele 10 planuri depuse, 1 plan este pe PRODUCȚIE, precum:
– Fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp)

Alte 7 planuri depuse sunt pe SERVICII, cum ar fi:
– Intretinerea si repararea autovehiculelor – 1 plan
– Coafura si alte activitati de infrumusetare – 1 plan
– Alte activitati recreative si distractive -2 planuri
– Restaurante – 2 planuri
– Activitati de consultanta si inginerie – 1 plan
Restul de 2 planuri depuse sunt pe COMERT, cum ar fi:
– Comert cu amanuntul sau prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet
– Comert cu amanuntul al florilor, semintelor

DETALII LISTA PLANURI DEPUSE CONCURS IUNIE 2019 AICI. LISTA PLANURI IUNIE 2019
Cu această ocazie, anunțăm că perioada de evaluare și selecție a planurilor de afaceri depuse spre finanțare este de 2 zile, in perioada 13-14 iunie.
În procesul de evaluare tehnico-financiară, în cazul în care vor fi identificate necorelări între capitolele planurilor de afaceri care nu vor duce neapărat la respingerea planurilor de afaceri, în perioada următoare, se vor emite solicitări de clarificări cu privire la aceste aspecte pe adresele de e-mail furnizate. Rugăm beneficiarii să urmăreasca căsuța poștală (inclusiv spam), deoarece lipsa unui răspuns la solicitarea de clarificări, în termenul precizat, poate duce la respingerea planului de afaceri.
Lista finală a planurilor de afaceri selectate pentru a primi finanțare va fi afișată la data de 14 iunie 2019, pe pagina de Facebook a proiectului https://www.facebook.com/proiectinsomed / si pe site-ul proiectului www.proiectinsomed.ro

Proiectul „Incubatorul socio-medical, instrument de inovare sociala”, POCU 20/4/2/101853 este implementat de municipiul Baia Mare, în parteneriat cu CERC SRL, Rogepa SRL și Școala Gimnazială nr. 18, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date: June 13th, 2019 | Categories: Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*