ANUNT Organizare FOCUS – GRUP pe tema „Diabetul si bolile de nutritie”

ANUNȚ
Organizare FOCUS – GRUP pe tema „Diabetul și bolile de nutriție”

Echipa proiectului din partea Municipiului Baia Mare (Beneficiar), în parteneriat cu SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, în calitate de partener, în cadrul proiectului „Incubatorul socio-medical-instrument de inovare socială”, Contract POCU/20/4/2/101853, organizează un FOCUS – GRUP pe tema „Diabetul și bolile de nutriție”, care va avea loc marți, 23 iulie 2019, ora 16.00, la Universitatea de Vest Vasile Goldis, Baia Mare, Str. Culturii, Nr. 5, etaj 2, sala 201.
Prin acest eveniment se urmărește informarea și conștientizarea comunității băimărene cu privire la prevenirea și tratamentul diabetului și a bolilor de nutriție.
Se vor realiza prezentari de catre specialiști in domeniu, cu privire la termenii de diabet și boli de nutriție, dar și cu privire la măsuri de prevenire și tratament în acest sens.
Experții vor prezenta și care sunt serviciile de sprijin oferite prin proiect pentru prevenirea și monitorizarea (după caz) a bolilor și anume:
– Servicii medicale de prevenție și profilaxie (consultații, supraveghere, consiliere privind igiena alimentaţiei,
– Servicii medicale la domiciliu pentru persoane nedeplasabile
– Servicii de administrare de medicamente (intramuscular, subcutanat, intradermic, intravenos sau perfuzabil, după caz).
– Servicii medicale curative pentru urgențe medico-chirurgicale, afecțiuni acute, subacute acutizările unor afecţiuni cronice și pentru afecțiuni cronice (asistență medicală de urgență, consultații în caz de boală, recomandări pentru tratament, consultații de monitorizare, etc)
. De asemenea, în cadrul focus-grupului, cei prezenți vor avea parte de o serie de activități practice pe tema importantei preventiei impotriva bolilor de nutritie si a diabetului pentru propria sănătate și stare de bine.
Vă așteptăm marți, 23 iulie 2019, ora 16.00, la focus-grupul de discutii pe teme de preventie a diabetului si a bolilor de nutritie.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.

Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0745125914

salata-1-1024x683

diabetzaharatnutritiesibolimetab-1519819336

dieta

Date: July 9th, 2019 | Categories: News, Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*