Rezultate organizare acțiune donare sânge

Rezultate organizare acțiune donare sânge

Echipa proiectului din partea Municipiului Baia Mare (Beneficiar), în parteneriat cu SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, în calitate de partener, în cadrul proiectului „Incubatorul socio-medical-instrument de inovare socială”, Contract POCU/20/4/2/101853, a organizat in data de 13.08.2019 o actiune donare sange la Centrul de transfuzii Baia Mare, str. George Cosbuc, nr.20C.
La aceasta actiune au participat peste 10 persoane care au urmarit organizarea evenimentului si au dorit sa contrbuie la soluționarea problemei cu care țara noastră se confruntă și anume: România se află în continuare pe ultimele locuri în Europa la capitolul donării de sânge – doar 1,7% din populaţia adultă donează sânge.
Persoanele au trecut prin toate fazele donarii de sande, incepand de la completarea unui chestionar, pana la reco0latarea efectiva de sange.
Si alte persoane care nu au reusit sa fie prezente la actiunea noastre sunt asteptate zilnic de la ora 07.30 sa se prezinte la Centrul de transfuzii Baia Mare, str. George Cosbuc, nr.20C pentru a oferi o sansa la viata persoanelor care au nevoie vitala de sange.
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.
Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0745125914

Date: August 21st, 2019 | Categories: Uncategorized | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*