ANUNȚ PENTRU ANGAJATORII CARE AU LOCURI DE MUNCĂ DISPONIBILE

ANUNȚ
PENTRU ANGAJATORII CARE AU LOCURI DE MUNCĂ DISPONIBILE

MUNICIPIUL BAIA MARE, în calitate de beneficiar al proiectului cu finanțare europeană „Incubatorul socio-medical – instrument de inovare sociala”, comunică angajatorilor posibilitatea de a primi sprijin în recrutarea de personal prin a le pune la dispozitie o listă cu persoane beneficiare de servicii de sprijin pentru ocupare pe piața muncii din cadrul proiectului nostru.
În perioada august 2017 – septembrie 2019, prin proiectul nostru s-au recrutat peste 330 persoane apte de muncă, din care 80 persoane s-au angajat și peste 250 persoane încă sunt în căutarea unui loc de muncă.
Persoanele fac parte din grupul țintă al proiectului și beneficiază de servicii integrate pentru ocupare pe piața muncii precum: Servicii de informare și consiliere în carieră, formare profesională, sprijin pentru participarea la interviuri și concursuri de angajare, servicii de mediere pe piața muncii
Serviciile oferite urmaresc atât sa evalueze deprinderile, abilitățile și competențele profesionale ale persoanelor în căutarea unui loc de muncă, cât și să ii instruiasca în metode si tehnici de căutare a unui loc de muncă utilizate față in față și online.
Pe parcursul celor doi ani, beneficiarii aflați în căutarea unui loc de muncă au dobândit abilități și deprinderi precum: întocmirea unui CV online, întocmirea scrisorii de intenție, pregătirea pentru interviu, întocmirea scrisorii de mulțumire.
De asemenea, aceștia au absolvit sau încă urmează cursuri de formare în domenii precum: bucătar, frizer, competențe informatice, zidar-pietrar-tencuitor, consilier vocațional, comunicare în limba engleză, competențe antreprenoriale.
Pentru angajatorii interesați de participarea in acest proiect, le stăm la dispoziție cu informații suplimentare vineri 18 octombrie 2019, între orele 09.00-13.00, la standul proiectului de la Bursa Locurilor de Muncă care se va desfășura la Cercul Militar de pe strada Hortensiei nr. 1A, Baia Mare.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.
Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0741610262 / 0751757403

Date: October 3rd, 2019 | Categories: Uncategorized | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*