CAMPANIE DISEMINARE MATERIALE INFORMARE BURSA LOCURILOR DE MUNCA

CAMPANIE DISEMINARE MATERIALE INFORMARE
BURSA LOCURILOR DE MUNCA

În perioada 14 – 17 octombrie 2019, echipa de informare, promovare și organizare evenimente din partea SC CERC SRL și a Municipiului Baia Mare, dar si voluntari, implementează o campanie de informare pentru diseminarea informațiilor cu privire la organizarea BURSEI LOCURILOR DE MUNCA AJOFM.
Campania de informare se desfasoara atât în mediul online, prin crearea unui eveniment pe Pagina de Facebook a proiectului și distribuirea evenimentului și pe alte grupuri de Facebook, cât și prin distribuirea efectivă de materiale de informare în cartierele vizate de proiect, atât în zone publice, cât și la blocurile de locuințe.
Această campanie a inceput in luna septembrie cu elaborarea unui set de materiale de informare și promovare a evenimentului care va fi desfășurat, și distribuirea acestora în teren. Astfel, în perioada 14 – 17 octombrie, echipa de proiect s-a deplasat în cartierele Garii, Traian, Republicii, Depozitelor, a împărțit peste 1000 fly-ere și a abordat persoanele care au primit materialele și le-a invitat la evenimentul din 18 octombrie de la Casa Armatei, organizat de catre AJOFM, pentru a-și găsi un loc de muncă.
O parte dintre din persoanele cu care s-a luat contact au fost receptive și au confirmat prezența la eveniment, declarând că se încadrează sa se inscrie în proiect si doresc să participe la cursa locurilor de muncă atât pentru a ne vizita standul, cât și pentru a vizita angajatorii prezenți la bursă.
De asemenea, campania se derulează și in mediul online, prin crearea și postarea de articole de promovare a evenimentului organizat atât pe pagina de Facebook a proiectului – InSoMed, cât și pe pagina de Facebook a partenerului SC CERC SRL și pe website-ul acestei organizații. A fost creat, de asemenea, și un eveniment pe Facebook, pentru a face cunoscut acest eveniment și pentru a invita și mai multe persoane.
Rezultatul acestei campanii a fost contabilizat prin numărul de participanți la eveniment, care a depășit limita minimă asumată de noi de 30 persoane. Peste 70 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, dar și angajatori, ne-au vizitat standul fiind în căutarea unui loc de muncă sau în căutarea de personal. Din aceștia, 23 persoane locuiesc în zona de proiect și se încadrează să intre in grupul țintă al proiectului.
Invităm pe această cale și alte persoane care doresc să afle mai multe detalii despre proiectul nostru și despre serviciile oferite, să se înscrie în proiect, sunând la nr. De tel. 0751757403 / 0745125914, sau scriind un e-mail la adresa proiectinsomed@gmail.com

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.

Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0751757403 / 074125914

Date: October 18th, 2019 | Categories: News, Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*