SUBVENTII PENTRU ANGAJARE

OPORTUNITATE pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și care locuiesc în Municipiul Baia Mare, în unul din cartierele Traian, Republicii, Gării sau Depozitelor
SUBVENȚII PENTRU ANGAJARE ȘI MENȚINEREA LOCULUI DE MUNCĂ

Inscrie-te în proiectul InSoMed – „Incubatorul socio-medical, instrument de inovare socială”, finanțat prin POCU 2014-2020, pentru a beneficia de servicii integrate GRATUITE de sprijin pentru accesul pe piața muncii.

Ce servicii îti putem oferi?

– SERVICII GRATUITE DE INFORMARE ȘI CONSILIERE ÎN CARIERĂ OFERITE de SC ROGEPA SRL

– SERVICII SUPORT PENTRU PARTICIPAREA LA CONCURSURI ȘI INTERVIURI DE ANGAJARE (servicii de mediere pe piața muncii).

– SUBVENȚII A CÂTE 2400 LEI OFERITE PENTRU ANGAJAREA PE PIAȚA MUNCII ȘI MENȚINEREA LOCULUI DE MUNCĂ TIMP DE MINIMUM 7 LUNI.
Atentie ! Doar persoanele care se inscriu in proiect si se angajeaza pana la data de 15 ianuarie 2019 pot primi aceasta subventie, deoarece termenul maxim de plata a subventiei si de finalizare a proiectului este 15 august 2020.

De asemenea, echipa de proiect vă poate sprijini în înscrierea în baza de date AJOFM pentru a beneficia de prima de activare de 1000 lei după încadrarea pe piața muncii, iar pe angajator îș poate sprijini în depunerea dosarului pentru subvenționarea locului de muncă.

Va asteptam !!!!

Date de contact pentru mai multe detalii si inscrieri:

Informații suplimentare și înscrieri: tel. 0741124255/ 0745125914, e-mail: proiectinsomed@gmail.com

Date: January 9th, 2020 | Categories: News, Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*