CURSURI GRATUITE – Competenta de a învata si Competente sociale si civice cu subventie de 600 lei

CURSURI GRATUITE – Competența de a învăța și Competențe sociale și civice
cu subvenție de 600 lei pentru participare
pentru persoanele care locuiesc în Baia Mare în unul din cartierele Republicii, Traian, Depozitelor sau Gării și sunt în cautarea unui loc de munca

Vrei să îți dezvolți competența de a învăța / Competențele sociale și civice?
Înscrie-te la unul din cele doua cursuri DE FORMARE ACREDITATE in aceste domenii!
Aceste cursuri sunt utile pentru:
– pentru cei care vor să își dezvolte capacitatea de a urmări şi de a persevera în învăţare, de a-şi organiza propria învăţare, inclusiv printr-un management efectiv al timpului şi al informării, atât individual, cât şi în grup. Această competenţă include conştientizarea propriilor procese şi nevoi de învăţare, prin identificarea oportunităţilor disponibile şi a capacităţii de a depăşi obstacole în scopul de a învăţa cu succes. Această competenţă presupune dobândirea, producerea şi asimilarea unor noi cunoştinţe şi deprinderi, precum şi recurgerea la consiliere.
– pentru cei care vor să își dezvolte competențele sociale (să învețe să relaționeze într-un mod adecvat cu alte persoane, să coopereze si colaboreze în cadrul unui grup, precum și de a se face placut de ceilalți) și pe cele civice (cunoașterea și aplicarea conceptelor de democrație, justiție, egalitate, cetățenie, drepturi civile).

Ce îți putem oferi?
• Un curs de FORMARE cu o durată de 120 ore (36 ore teorie și 84 ore pratică)
• Curs acreditat de către AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU CALIFICĂRI si recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației,
• SUBVENȚIE pentru participarea la curs, de maximum 600 lei;
• CERTIFICAT DE ABSOLVIRE, în urma unui examen de absolvire.

! Aceste cursuri se adresează în mod gratuit doar persoanelor care locuiesc în Baia Mare în unul din cartierele Republicii, Traian, Depozitelor sau Gării și sunt in cautarea unui loc de munca.
Cursurile vor demara in momentul in care se va forma o grupa de 24 persoane. Până în prezent, un număr de 286 persoane au beneficiat sau beneficiază încă de servicii de formare profesională prin acest proiect, din care peste 100 și-au găsit un loc de muncă cu sprijinul proiectului.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.
Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0745125914 / 0751757403

invatare 1

invatare 2

invatare 3

invatare 4

invatare 5

Afis cursuri competente_page-0001

Date: aprilie 29th, 2020 | Categories: Noutati, Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*