ANUNT ORGANIZARE EVENIMENT SEMINAR / ATELIER DE LUCRU – CONSILIERE IN AFACERI

ANUNȚ ORGANIZARE EVENIMENT
SEMINAR / ATELIER DE LUCRU – CONSILIERE ÎN AFACERI

Cu tema „Program de redresare economică a firmelor nou-înființate
în condițiile impuse de Covid-19”

În data de 30 septembrie 2020, echipa de experți dezvoltare antreprenoriat (S) și expertul informare (P1) din cadrul proiectului „Incubatorul socio-medical, instrument de inovare socială”, Contract POCU/20/4/2/101853, va organiza următorul seminar / atelier de lucru în cadrul A 10.2 Functionare incubator- furnizare servicii sociale, socio-medicale si anteprenoriale pentru grupul ținta. Este vorba despre un SEMINAR DE CONSILIERE ÎN AFACERI pentru beneficiarii proiectului, cu tema „Program de redresare economică a firmelor nou-înființate în condițiile impuse de Covid”.
Acest eveniment este destinat în principal celor 40 firme înființate prin proiect, în special acelora dintre firme a căror activitate a fost afectată de răspândirea virusului COVID-19, dar și pentru orice tip de beneficiari ai proiectului care doresc să devină antreprenori și să se angajeze pe cont propriu în perioada care urmează.
Persoanele participante la eveniment, vor putea afla detalii despre principalele măsuri de redresare economică de care aceste IMM-uri afectate pot beneficia în cele ce urmează cu sprijinul statului român. Mai mult, persoanele pot afla și despre alte oportunități de finanțare pentru dezvoltarea firmelor, din fonduri europene.
Și persoanele care nu sunt în prezent angrenate într-un program start-up și doresc să își înființeze propria firmă, vor afla de la expertul informare despre oportunități de finanțare din fonduri europene (POCU) a ideii lor de afaceri din proiecte cu finanțare pe care Partenerul 1 le are deja planificate sau în pregătire.
Vor exista la finalul întâlnirii discuții libere între experții prezenți și persoanele participante, în care se va oferi sprijinul in elaborarea unor planuri de afaceri, identificarea de surse de finantare, conceperea unui buget etc. Și persoane care sunt beneficiare ale proiectului și nu sunt antreprenori, dar vor să devină, pot beneficia de sprijin.
Evenimentul se va derula în Baia Mare, la sediul de proiect al SC CERC SRL – Partener 1, de pe strada Culturii nr 5, etaj 2, sala 201 (Univ. V. Goldis) cu incepere de la ora 16.00.
Va asteptam !!
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.
Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0751757403 / 0745125914

image-2020-04-22-23907577-41-asteptari-privind-evolutia-economiei

325244556_1

bussines

Date: septembrie 28th, 2020 | Categories: Noutati, Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*