ANUNT Organizare SEMINAR DE CONSILIERE SOCIO –MEDICALA cu tema „Imunitatea – mecanism de aparare a bolilor”

16.10.2020
ANUNȚ
Organizare SEMINAR DE CONSILIERE SOCIO –MEDICALĂ cu tema
„Imunitatea – mecanism de aparare a bolilor”

Municipiul Baia Mare, în calitate de Beneficiar, în cadrul proiectului ”Incubatorul socio-medical instrument de inovare socială” (Contract POCU/20/4/2-101853), proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4/2, organizează un SEMINAR DE CONSILIERE SOCIO – MEDICALĂ, care va avea loc luni, 19 octombrie 2020, ora 16.00, la Universitatea de Vest Vasile Goldis, Baia Mare, Str. Culturii, Nr. 5, etaj 2, sala 201.
Acest eveniment își propune informarea beneficiarilor proiectului și a potențialilor beneficiari cu privire la metode de a dobândi și a păstra imunitatea, în vederea apărării împotriva bolilor.
Se vor prezenta de către asistentul medical comunitar subiecte precum rolul vaccinării, și se vor prezenta de către asistenții medicali broșuri privind imunitatea – ce este, ce rol are și care sunt factorii care o influențează.
Mai departe, psihologii din cadrul proiectului vor prezenta efectiv impactul gândirilor iraționale și al managementului emoțiilor asupra imunității. Se vor aduce în discuție și modalități de gestionare a acestor emoții. Se vor implica și asistenții sociali în această acțiune prin aplicarea unui chestionare privind influența relațiilor sociale pentru o imunitate mai bună.

La final, medicul va avea discuții libere cu participanții, și va susține o sesiune de întrebări și răspunsuri pe temele de mai sus.
Se menționează că în organizarea acestui eveniment se vor lua toate măsurile de protecție necesare pentru participanți, se va măsura temperatura acestora de către asistenții medicali și se vor aplica chestionare.
Mai mult, evenimentul va fi și o ocazie în care participanții care locuiesc în Baia Mare, în unul din cartierele Traian, Depozitelor, Republicii și Gării se vor putea înscrie în proiectul InSoMed, pentru a beneficia de servicii GRATUITE care vor fi oferite în cadrul proiectului, printre care:
– Servicii de consiliere și educație socio-medicală
– Servicii medicale primare (pentru prevenirea apariției și a răspândirii bolilor)
– Servicii sociale: Sprijin pentru dezvoltarea conștiinței de sine, Sprijin pentru autoacceptare, Sprijin pentru autodezvoltare și individualizare, Sprijin pentru rezolvarea problemelor, Sprijin pentru dezvoltarea de abilități sociale, Sprijin pentru modificari comportamentale (unde este cazul).
– Servicii de sprijin pentru accesul pe piața muncii: Servicii de informare și consiliere în carieră, Servicii de mediere pe piața muncii
– Servicii de asistență juridică pentru reglementarea actelor personale.
Pentru mai multe informații, vă așteptăm luni, 19 octombrie 2020, între orele 16.00-18.00, la seminarul de consiliere socio-medicală. Participanții vor beneficia și de cattering gratuit la finalul evenimentului.
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020,
Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.
Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0749644815 / 0745125914

sistemul_imunitar_SECOM

Печать

Imunitate-1

Imunitatea-organismului-ce-este-ce-rol-are-si-care-sunt-mecanismele-de-aparare-impotriv

Date: octombrie 16th, 2020 | Categories: Noutati, Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*