OFERTA DE CURS ADRESATA PRIMARIILOR CARE DOREC SA-SI PERFECTIONEZE ANGAJATII DIN CADRUL CENTRELOR DE INFORMARE TURISTICA (PNDR Masura 3.1.3)

SC CENTRUL DE EXCELENŢĂ PENTRU RESURSE COMUNITARE SRL organizează curs de GHID DE TURISM începând cu data de 28 septembrie 2015, la Casa Tineretului (Bld. Unirii, nr 13) Baia Mare.
Durata cursului este de 90 de ore din care:
– pentru pregatirea teoretica 30 de ore
– pentru pregatirea practica 60 de ore
Tipul programului de formare profesionala este de PERFECŢIONARE.

Modulul de teorie va incepe in data de 28.09.2015 la sediul furnizorului de formare: Bld. Unirii, nr 13 din Baia mare, ora 14.00

Pentru cursantii din alte judete, SC CENTRUL DE EXCELENŢĂ PENTRU RESURSE COMUNITARE SRL organizeaza sesiunea teoretica la sediul uneia dintre primariile participante, punand la dispozitie lectori si suporturi de curs, in cazul in care sunt mai mult de 5 persoane inscrise la curs din judetul respectiv.
Modulul de practica va consta din identificarea si pregatirea unui traseu turistic sau a unei destinatii turistice din zona de resedinta a cursantilor.

Pentru examenul de absolvire:
Pentru proba teoretica se va da un test tip grila cu 10 intrebari din primele 7 capitole din suportul de curs.

Pentru proba practica, fiecare cursant va pregati o prezentare a unui traseului turistic sa unui obiectiv turistic in format powerpoint (electronic) in care se vor insera minim 10 imagini (slide-uri) cu descrierea traseului, locatie de pornire, adaposturi, cabane sau pensiuni existente pe traseu, izvoare, lacuri, alte atractii (animale, plante, forme geografice deosebite, istorii ale locurilor, etc.). Prezentarea in format electronic se va aduce la examen pe stick sau CD. Prezentarea, insotita de o descriere narativa a traseului (5-10 pagini) se va tipari si indosaria si se va preda la sustinerea examenului.

Examenul de absolvire se va organiza la Baia Mare, str. Unirii nr. 13 (Casa Tineretului) in data de 14 octombrie 2015.

Absolventii vor primi certificat de absolvire pentru ocupatia de GHID DE TURISM, COR 511301, curs de specializare, care va purta antetul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, certificat în care vor fi înscrise datele personale, tipul cursului absolvit şi media de absolvire. Acest certificat va fi insotit de un supliment descriptiv în care vor fi mentionate competenţele dobandite în urma participarii la curs.

Certificatul este agreat de AFIR Satu Mare pentru angajatii din cadrul Centrelor de Informare infiintate perin PNDR Masura 3.1.3 din Regiunea de Nord-Vest.

TARIFE DE PARTICIPARE
Taxa curs: 400 lei/participant
Sunt incluse în taxa suportul de curs, suportul legislativ necesar în procesul educaţional şi examenul final.

Taxa poate fi achitata in numerar sau in contul:
RO19BTRL02501202360662XX – BANCA TRANSILVANIA sau
RO60TREZ4365069XXX011379 – TREZORERIA BAIA MARE
titular cont: SC CENTRUL DE EXCELENŢĂ PENTRU RESURSE COMUNITARE SRL

Acte necesare inscrierii la curs:
– cerere inscriere;
– carte de identitate
– certificat de nastere;
– certificat de casatorie (pentru doamne);
– act studii (cel puţin diploma de absolvire studii liceale – nu se solicită diploma de bacalaureat);
– adeverinta medicala cu mentiunea ,,apt pentru cursul Ghid de turism”

Pentru înscrieri, ne puteţi contacta la numerele de telefon 0745318089 (Ieremia) sau 0745125904 (Crisan) sau la adresa de e-mail cerc.consultanta@gmail.com.

Date: September 22nd, 2015 | Categories: News | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*