Oferta curs specializare CONSILIER VOCATIONAL acreditat !

OFERTA CURS pentru Consilier vocaţional

COR 242315

Stimati colaboratori, Furnizorul de formare profesionala SC CENTRUL DE EXCELENŢĂ PENTRU RESURSE COMUNITARE SRL  organizează curs de Consilier Vocaţional, COR 242315, în Baia Mare în perioada septembrie-noiembrie 2017. ​ Durata cursului este de 340 ore. Tipul programului de formare profesionala este de SPECIALIZARE.

Taxa curs: ​300 lei/participant + taxa examinare 

Consilierul vocaţional este specialistul care oferă servicii de consiliere vocationala pentru un grup variat de persoane: tineri si adulti in cautarea unei identitati profesionale, tineri si adulti cu dizabilitati sau care provin din sistemul de protectie sociala, imigranti, someri, persoane casnice aflate in cautarea unui loc de munca, etc, raspunzandu-se la nivel profesionist la nevoile lor specifice ce pot viza dezvoltarea personala, vocationala si profesionala, dezvoltarea cunostintelor, stabilirea unei identitati profesionale, dezvoltarea deprinderilor de autonomie personala, cunostintelor, dezvoltarea deprinderilor de autonomie sociala. Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia CONSILIER VOCATIONAL, cod COR 242315, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Absolventii vor primi certificat de absolvire pentru ocupatia de Consilier vocational, COR 242315, curs de specializare,  ce va purta antetul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Pentru mai multe informaţii şi pentru inscrieri, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de tel: 0745125914 Alexandra Mitre, sau la adresa de e-mail cerc.consultanta@gmail.com ​Inscrierile se fac pana in data de 25.09.2017.​

Date: September 22nd, 2017 | Categories: News | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*