Participare bursa locurilor de munca pentru absolventi AJOFM 20 octombrie

Echipa proiectului „Incubatorul socio-medical- instrument de inovare socială” participă cu un stand de prezentare la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI, ORGANIZATĂ DE AJOFM MARAMUREȘ, VINERI 20 OCTOMBRIE 2017, cu scopul identificării persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care ar putea beneficia de serviciile oferite prin proiect.
În cadrul proiectului, se vor desfăşura acţiuni de informare, recrutare și identificare grup țintă, orientare în carieră, formare profesională și sprijin pentru dezvoltarea antreprenoriatului în zonă, urmate de activități și servicii pentru acces pe piața muncii (inclusiv acordarea de subvenții angajatorilor pentru includerea pe piața muncii a persoanelor din grupul nostru țintă), servicii de sprijin pentru participarea la educație a elevilor din zonă, servicii de consiliere socială, socio-medicală, servicii de îmbunătățire a condițiilor de locuit și servicii de asistență juridică.
Proiectul este destinat persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din Baia Mare, care au domiciliul în unul din cartierele: Gării, Depozitelor, Traian și Republicii.
Pentru mai multe informații, vă așteptăm vineri 20 octombrie 2017, între orele 09.00-13.00, la Bursa Locurilor de Muncă care se va desfășura la Cercul Militar de pe strada Hortensiei nr. 1A, Baia Mare, să ne vizitați standul de prezentare.

Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0741610262

Date: October 19th, 2017 | Categories: Proiect InSoMed, Uncategorized | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*