Înscrie-te la Cursurile de formare profesională GRATUITE organizate în cadrul proiectului InSoMed

Cursuri oferite GRATUIT:

1. CURS DE COMPETENŢE ANTREPRENORIALE
– Curs de iniţiere pentru persoane care doresc să-şi dezvolte abilităţile antreprenoriale şi să-şi deschidă propria afacere
– Cursul are o durata de 45 ore (cca. 2 saptamani); conditii de acces: minimum 8 clase.
! Prima serie de curs va incepe in luna noiembrie
– In cadrul cursurilor, se va invata despre pasii in infiintarea unei afaceri (chestiuni legislative si intocmirea planului de afaceri), si despre gestionarea unei afaceri.
– Tipul de certificat obtinut: certificat de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si MEN
– Alte beneficii pentru participarea la curs:
SUBVENȚIE pentru participarea la curs, a câte 5 lei / oră; MASĂ GRATUITĂ în fiecare zi de curs;
Posibilitatea de a participa la un CONCURS DE PLANURI DE AFACERI și de a primi una dintre cele 35 SUBVENȚII ÎN VALOARE DE MAXIMUM 25.000 EURO fiecare, pentru înființarea și dezvoltarea unei firme noi (START-UP).

2. CURS COMUNICARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ
– Cursul de Comunicare în limba engleză este destinat pentru persoanelor care doresc să-şi dezvolte abilităţile abilităţile de comunicare într-o limbă străină (engleza), pentru munca pe calculator, call-center sau chiar pentru munca în străinătate.
– Durata de pregătire: 78 ore (cca. 1 lună); conditii de acces: minimum 8 clase
– Tipul de certificat obtinut: certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si MEN
Alte beneficii pentru participarea la curs:
-SUBVENȚIE pentru participarea la curs, a câte 5 lei / oră; MASĂ GRATUITĂ în fiecare zi de curs;

3. CURS DE CONSILIER VOCAŢIONAL
– Curs de specializare pentru persoane cu studii superioare care vor dovedi că deţin abilităţi sociale, pedagogice, competenţe psihologice, de comunicare; Durata de pregătire: 340 ore (cca. 3-4 luni)
– Tipul de certificat obtinut: certificat de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si MEN
Alte beneficii pentru participarea la curs:
-SUBVENȚIE pentru participarea la curs, a câte 5 lei / oră; MASĂ GRATUITĂ în fiecare zi de curs;

4. CURS DE COMPETENTE INFORMATICE – INITIERE
– Cursul se adreseaza tuturor persoanelor indiferent de forma de invatamant absolvita care doresc sa-si perfectioneze cunostintele in domeniul utilizarii computerului.
– Competențele informatice sunt fixate prin competențe de bază în TIC: folosirea computerului pentru recuperare, evaluare, stocare, producere, prezentare și schimb de informații, comunicare și participare la rețele de colaborare prin intermediul Internetului
– Durata: 120 h –40 h teorie/80 h practica

5. CURS DE FRIZER
– Cursul de frizer se adreseaza celor aflati la inceput de drum care isi doresc sa stapaneasca cu profesionalism executarea tunsorilor pentru barbati. La finalul cursului formabilii vor putea realiza cu usurinta tunsori barbatesti impecabile, adecvate fiecarui tip de fizionomie sau constitutie
-Durata: 3 luni (360 h – 120 h teorie/240 h practică); conditii de acces: minimum 10 clase absolvite

6. Curs de LUCRATOR IN COMERT
– Cursul se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul obligatoriu (minimum 10 clase) si care doresc sa se califice si/ sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniul comercial (intocmirea documentelor specifice activitatii de vanzare, raportarea activitatii de vanzare, prezentarea produselor si serviciilor aferente vanzarii, promovarea imaginii standului, verificarea stocurilor cu vanzarile, comunicarea cu clientii, incasarea contravalorii marfii)
– Durata: 360 h – 120 h teorie/240 h practică

7. Curs de OSPATAR
– Cursul se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul obligatoriu (minimum 10 clase) si care doresc sa se califice si/ sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu restauratiei.
– Durata: 720 h – 240 h teorie/480 h practică

8. Curs de ZIDAR, PIETRAR, TENCUITOR
– Cursul se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul obligatoriu (minimum 10 clase) si care doresc sa se califice si/ sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniul constructiilor civile si industriale.
– Durata: 720 h – 240 h teorie/480 h practică

*Tipuri de certificate obtinute: certificat de absolvire / calificare recunoscute de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si MEN
*DETALII ŞI ÎNSCRIERI: proiectinsomed@gmail.com, tel: 0745125914
Se pot inscrie la aceste cursuri gratuite persoanele care locuiesc in Baia Mare, in unul din cartierele: Republicii, Traian Decebal, Depozitelor

Date: November 7th, 2017 | Categories: Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*