CAMPANIE DISEMINARE MATERIALE INFORMARE SEMINAR DE PROMOVARE A PARTICIPĂRII DE FORMAREA PROFESIONALĂ

ARTICOL CAMPANIE DISEMINARE MATERIALE INFORMARE
SEMINAR DE PROMOVARE A PARTICIPĂRII DE FORMAREA PROFESIONALĂ

În perioada 11 – 17 ianuarie 2018, echipa de informare, promovare și organizare evenimente din partea SC CERC SRL a implementat o campanie de informare pentru diseminarea informațiilor cu privire la organizarea SEMINARULUI DE PROMOVARE A PARTICIPĂRII LA PROGRAME DE FORMARE PROFESIONALĂ.
Campania de informare s-a derulat atât în mediul online, prin crearea unui eveniment pe Pagina de Facebook a SC CERC SRL și distribuirea evenimentului și pe alte pagini și conturi de Facebook, cât și prin distribuirea efectivă de materiale de informare în zona vizată de proiect și la organizații non-guvernamentale cu activitate în zona de proiect.
Această campanie a demarat cu elaborarea unui set de materiale de informare și promovare a evenimentului care urmează să fie desfășurat, și diseminarea acestora în teren, în zone cu trafic intens de persoane. Asfel, în perioada 12-16 ianuarie, echipa de proiect s-a deplasat în cartierele vizate, a împărțit 50 fly-ere și a abordat persoanele care au primit materialele și le-a invitat la evenimentul din 18 ianuarie.
O parte din persoane au fost receptive și au confirmat prezența la eveniment, declarând că se încadrează în condițiile de acces în proiect. Alte persoane abordate, fie nu locuiesc în oraș sau în zonă, fie sunt încadrate în muncă sau timpul nu le permite să se implice în astfel de activități.
Campania a continuat în zilele următoare prin diseminarea a alte 50 fly-ere către reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale, pentru a le ditribui apoi mai departe către beneficiarii lor.
De asemenea, campania s-a derulat și in mediul online, prin crearea și postarea de articole de promovare a evenimentului care urmează să fie organizat atât pe pagina de Facebook a proiectului – InSoMed, cât și pe pagina de Facebook a partenerului SC CERC SRL și pe website-ul acestei organizații. A fost creat, de asemenea, și un eveniment pe Facebook, pentru a face cunoscut acest seminar și pentru a invita și mai multe persoane.
Rezultatul acestei campanii a fost contabilizat prin numărul de participanți la eveniment, adică 55 persoane, depășind limita minimă asumată de noi de 30 persoane.
Din aceste 55 persoane participante, un număr de peste 20 persoane au optat pentru a se înscrie la cursuri în cadrul proiectului și urmează să fie înscriși în proiect.

Și alte persoane care nu au participat la eveniment și NU AU LOC DE MUNCĂ, se pot înscrie la cursurile noastre, sunând la nr. De tel. 0745125914 sau scriind un e-mail la adresa proiectinsomed@gmail.com
IMG-20180115-WA0021

DSC_2756

DSC_2761

DSC_2764

IMG-20180115-WA0001 - Copy

IMG-20180115-WA0005

IMG-20180115-WA0009 - Copy

IMG-20180115-WA0014

Date: January 24th, 2018 | Categories: Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*