ANUNȚ PARTICIPARE LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ORGANIZATĂ DE AJOFM

ANUNȚ PARTICIPARE LA
BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ
ORGANIZATĂ DE AJOFM

Municipiul Baia Mare, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, Școala Gimnazială Nr. 18 și SC ROGEPA SRL, implementează proiectul „Incubatorul socio-medical- instrument de inovare socială”, Contract POCU/20/4/2/101853. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.
Echipa proiectului participă cu un stand de prezentare la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, ORGANIZATĂ DE AJOFM MARAMUREȘ, VINERI 12 APRILIE 2019, cu scopul identificării persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care ar putea beneficia de serviciile oferite prin proiect.
În cadrul acestui proiect, ca servicii suport pentru accesul pe piața muncii a persoanelor inactive care locuiesc in Baia Mare, in unul din cartierele Garii, Traian, Republicii, Depozitelor, oferim:
– Servicii de informare și consiliere în carieră,
– Servicii formare profesională,
– Servicii de mediere pe piața muncii – pentru cca. 50 persoane din grupul țintă
Firma noastră este responsabilă cu participarea la bursele locurilor de muncă organizate de către AJOFM pe o perioadă de 3 ani pentru informarea participanților cu privire la proiectul nostru și beneficiile pe care le prezintă în domeniul ocupării, dar și identificarea de persoane care să devină beneficiari ai proiectului,
Pentru mai multe informații, vă așteptăm VINERI 12 APRILIE 2019, între orele 09.00-13.00, la Bursa Locurilor de Muncă care se va desfășura la Cercul Militar de pe strada Hortensiei nr. 1A, Baia Mare, să ne vizitați standul de prezentare.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.
Contact: E-mail: proiectinsomed@gmail.com;
Telefon: 0745125914 / 0751757403

Date: April 11th, 2019 | Categories: Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*