Rezultate Participare la mini-bursa locurilor de muncă AJOFM

ARTICOL POST EVENIMENT
Participare la mini-bursa locurilor de muncă AJOFM

În data de 24 noiembrie 2017, echipa proiectului CERC – „Incubatorul socio-medical, instrument de inovare socială”, Contract POCU/20/4/2/101853, a participat pentru diseminare informații si materiale de promovare la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI, ORGANIZATĂ DE AJOFM MARAMUREȘ, în Baia Mare, cu scopul identificării persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care ar putea beneficia de serviciile oferite prin proiect.
În cadrul bursei organizate, un număr de 4 agenţi economici au comunicat locurile de muncă vacante și au participat cu un stand la bursă.
Agenţii economici participanţi la bursă au avut prilejul să-şi recruteze direct viitorii angajaţi, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au avut ocazia de a discuta direct cu reprezentanții firmelor prezente și de a aplica pe locurile de muncă vacante.
Din totalul locurilor de muncă oferite în cadrul bursei, majoritatea au vizat persoanele cu studii medii și o mică parte au fost adresate persoanelor cu studii superioare.
În cadrul bursei, au fost distribuite seturi de materiale de informare și promovare (fly-er, prezentare proiect, prezentare cursuri, pliant cu descrierea cursului de competente antreprenoriale) de catre echipa de proiect persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care s-au prezentat la bursă. Aceștia și-au exprimat interesul față de acțiunile din cadrul proiectului nostru, în special față de cursurile de formare organizate gratuit, au adresat întrebări și după ce au studiat materialele de informare, o parte din ei au contactat echipa de proiect pentru stabilirea eligibilității de a se înscrie în proiect.
Pe durata a 3 ani, în cadrul proiectului, se vor desfăşura acţiuni de informare, recrutare și identificare grup țintă, orientare în carieră, formare profesională și sprijin pentru dezvoltarea antreprenoriatului în zonă, urmate de activități și servicii pentru acces pe piața muncii (inclusiv acordarea de subvenții angajatorilor pentru includerea pe piața muncii a persoanelor din grupul nostru țintă), servicii de sprijin pentru participarea la educație a elevilor din zonă, servicii de consiliere socială, socio-medicală, servicii de îmbunătățire a condițiilor de locuit și servicii de asistență juridică.

Informații și înscrieri se pot obține la nr. de tel. 0745125914 (Mitre Alexandra), e-mail: proiectinsomed@gmail.com
DSC_2726

DSC_2727

DSC_2728

DSC_2729

DSC_2731

DSC_2724

Date: November 29th, 2017 | Categories: Proiect InSoMed | By: | Comments: 0

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*