DESPRE NOI

C.E.R.C. SRL este o firmă care vine în spijinul organizațiilor de orice fel și administraţiilor locale din regiune pentru atragerea de fonduri nerambursabile prin programele operaţionale (regionale şi/sau sectoriale), guvernamentale sau europene/internaţionale. Obiectivul principal al organizaţiei este realizarea de proiecte viabile care să corespundă cu solicitările clienților și cu cerințele programelor finanțate de Uniunea Europeană și / sau Guvernul României.

Povestea C.E.R.C. SRL a început în anul 2011 din dorința de a oferi clienților noștri aceleași servicii de calitate pe care noi la rândul nostru am dori să le primim. În calitate de fondatori, avem o experiență de peste 15 ani în realizarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană și 9 ani în formare profesională, experiență pe care dorim să o împartășim cu tine.

Ne recomandă:

  • Cei 11 ani de experiență în atragerea de fonduri nerambursabile și 9 ani în formare profesională.
  • Cele peste 150 start-up-uri pe care le-am sprijinit în vederea înființării, obținerii de finanțare și în implementarea planurilor de afaceri prin programe precum: Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (apelurile 4.2, 3.7 și 4.16) și Start Up Nation România, în valoare totală de peste 6 milioane euro.
  • Cele peste 15 proiecte implementate (sau aflate în prezent în implementare), cu finanțare prin programe din cadrul Fondului Social European, în valoare totală de peste 20 milioane euro.
  • Cele peste 2000 persoane formate (absolvente de cursuri acreditate ANC) în domeniul antreprenorial, digital, turistic, dar și în agricultură, consiliere în carieră, evaluator de proiecte, limba engleză, etc.
  • Cele peste 600 persoane participante la cursuri de instruire (traininguri, fără acreditare ANC) în domenii precum: management de proiect, managementul resurselor umane, parteneriat public-privat, marketing și promovare, achiziții publice, contabilitate.