Anunt demarare curs Social Media si Marketing – grupa 1 – Proiect Digitalizarea

💻 Social Media si Marketing – grupa 1 💻
💻Am început primul workshop Social Media si Marketing, în cadrul proiectului “DIGITALIZAREA! Avantaj și provocare pentru angajații din IMM”, POCU/860/3/12/142702, organizat de Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL Baia Mare.
Acesta a demarat in data de 11 Mai 2023 pe parcursul a 4 zile, care s-a desfășurat la Pensiunea ANCA, Desești, jud. Maramures.
💻Cursantii au parcurs partea teoretica si practica despre utilizarea rețelelor social media, cunoașterea etapelor planificării marketingului digital, utilizarea mixului de marketing în marketingul digital, utilizarea mediilor marketingului digital, realizarea planului de marketing social media cat si realizarea machetelor grafice pentru promovarea unei afaceri pe retelele de socializare (logo, machete grafice pentru postarile pe facebook, Instagram).
💻Daca esti angajat al unui IMM si domeniul tau de activitate se regaseste in unul din domeniile SNC si SNCDI (link mai jos) si doresti sa iti imbunatatesti competentele in domeniul digitalizarii, te invitam sa te inscri la WORKSHOP-UL SOCIAL MEDIA SI MARKETING pentru a fi la curent cu noutățile în domeniul digital.
Beneficiaza de acest WORKSHOP in mod GRATUIT in cadrul proiectului „Digitalizarea! Avantaj si provocare pentru angajatii din IMM” si ai sansa sa aduci un plus-valoare in domeniul in care activezi.
💻Daca te încadrezi în categoriile de grup țintă eligibile și dorești să participi la un curs GRATUIT în domeniul digitalizării, te rugam să completezi chestionarul preliminar de înscriere:
Pentru mai multe detalii, ne puteți găsi și la:
• E-mail: digitalizareimm@gmail.com
• Telefon: 0747 025 214
• Baia Mare, strada Culturii nr 5, etaj 6, sala 601
🇪🇺 Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 🇪🇺