ANUNT DEMARARE PROIECT “Digitalizarea! Avantaj si provocare pentru angajatii din IMM”

Începând cu 22 septembrie 2022, furnizorul de formare profesională Centrul de Excelenta pentru Resurse Comunitare SRL implementează un nou proiect prin care își urmează obiectivul de asigurare efecienta a resurselor umane în corelare cu tendințele pieței muncii!

În parteneriat cu Uniunea Generala a Industriasilor din Romania UGIR 1903 Filiala Dolj (uniune patronală), în calitate de Solicitant al proiectului, vom creste sansele a cel puțin 400 angajați din IMM-uri la accesul participarii la formarea profesionala în domeniul alfabetizarii digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor.

 

Cum intenționăm sa realizam acest lucru?

Le vom pune la dispozitie acestor angajați o serie de cursuri de formare profesională digitală și o serie de activitati inovatoare care vor duce la creșterea nivelului de calificare a angajatilor în domeniul digital, cat și la creșterea adaptabilității în ceea ce priveste inserția pe piața muncii și dezvoltarea profesională a acestora.

Totodata, dorim sa sprijinim si cel puțin 40 IMM-uri, în cadrul carora aceștia lucrează, prin introducerea de  programe de învățare la locul de muncă, pentru a avea posibilitatea de a pune în practică ceea ce vor învăța în cadrul activităților desfășurate în cadrul proiectului.

 

Timp de 15 luni, și anume până în luna decembrie 2023, proiectul “Digitalizarea! Avantaj si provocare pentru angajatii din IMM”, in valoare de 4,428,069.97 lei, își propune să dezvolte abilitatile in domeniul digitalizarii si al tehnologiei informatiei pentru minimum 400 de persoane angajate la IMM-uri din sectoarele economice cu potential competitiv, identificate conform SNC și sprijinirea în introducerea de programe de invatare la locul de munca pentru cel puțin 40 de IMM-uri.

 

Pentru a avea succes într-o societate unde tehnologia „domină” aproape orice domeniu, un angajat (sau viitor angajat) va avea nevoie de un amestec de competențe diferit față de cel de până acum, iar printre cele mai importante competențe sunt COMPETENȚELE DIGITALE!