ARTICOL POST CONFERINTA FINAL PROIECT INSOMED

26.10.2022

COMUNICAT DE PRESĂ

CONFERINŢĂ DE ÎNCHIDERE PROIECT

 

Miercuri, 26 octombrie 2022, la Școala Gimnazială nr. 18 Baia Mare, Strada Alea Filaturii, nr 2 – Partenerul 2 al proiectului, a avut loc conferința de închidere a proiectului „Incubatorul socio-medical, instrument de inovare socială”, finanțat prin POCU 2014-2020, Axa prioritară 4 „Promovarea incluziunii sociale”, Obiectiv Specific 4.2.

La eveniment au participat membrii echipei de proiect din partea beneficiarului şi ai partenerilor, dar şi publicul larg și persoane care au făcut parte din grupul ţintă al proiectului.

Proiectul a fost o colaborare de 3 ani și jumătate între Municipiul Baia Mare, Școala Gimnazială Nr.18 Baia Mare, SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL și SC ROGEPA SRL.

Managerul de proiect, Pop Bianca – Nicoleta a întâmpinat invitații cu un cuvânt de deschidere.

A urmat prezentarea de către fiecare partener al proiectului prin reprezentanți proprii a rezultatelor obținute prin implementarea activităților derulate, și a impactului produs asupra beneficiarilor. Fiecare entitate a amintit mai apoi și măsuri de asigurare a sustenabilității serviciilor oferite pe care și le asumă pentru următoarele 7 luni.

Proiectul s-a implementat pe o perioadă de 42 luni, începând cu 16 august 2017, până la 15 iunie 2021, cu mai multe perioade de suspendare.

Acesta a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare privind serviciile oferite de către proiect în continuare, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail proiectinsomed@gmail.com,  Expert Informare și Publicitate – Lazăr Patriciu.