INALIZARE CURS DE COMPETENTE DIGITALE DE UTILIZARE A TEHNOLOGIEI INFORMATIEI CA INSTRUMENT DE INVATARE SI CUNOASTERE – Grupa 5 – Proiect DIGITALIZAREA

💻In data de 12 Noiembrie 2023 a avut loc examenul de absolvire a celei de a 5-a grupe de curs ACREDITAT de formare profesionala, COMPETENTE DIGITALE DE UTILIZARE A TEHNOLOGIEI INFORMATIEI CA INSTRUMENT DE INVATARE SI CUNOASTERE, organizat de Furnizorul de formare profesionala SC Centrul de Excelenta pentru Resurse Comunitae SRL, in cadrul proiectului „DIGITALIZAREA! AVantaj si provocare pentru angajatii din IMM” contract POCU/860/3/12/142702, axa prioritară 3, “Locuri de muncă pentru toți”, obiectivul specific “Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților”. Acesta s-a finalizat cu un workshop de 4 zile in Maramures, la Pensiunea ANCA, loc. Desesti si sustinerea examenului de absolvire.
💻Cursul s-a desfasurat in perioada Septembrie-Noiembrie 2023, cu 27 persoane participante. La examen au absolvit 26 persoane care au parcurs programa de formare in cadrul celor 120 de ore de curs.
💻Cu ajutorul acestui curs, absolventii au dobandit o serie de competente si aptitudini in domeniul digital care ii vor ajuta pe parcursul carierei sa aduca un plus valoare in domeniul in care activeaza. In urma orelor de teorie si practica, unde cursantii au beneficiat pe tot parcursul cursului de laptopuri pentru a putea pune in aplicare ceea ce au invatat au parcurs subiecte de interes in ceea ce priveste:
– Procesarea textelor – Ms Word, Calcul tabelar – Ms Excel, lucrul în Power Point, lucrul cu baze de date.
– Gestionarea dispozitivelor de stocare a datelor
– Asigurarea securității datelor / documentelor
– Utilizarea echipamentelor periferice
– Utilizarea internetului
💻Daca esti angajat al unui IMM si domeniul tau de activitate se regaseste in unul din domeniile SNC si SNCDI (link mai jos) si doresti sa iti imbunatatesti competentele in domeniul digitalizarii, te invitam sa te inscri la cursul de COMPETENTE DIGITALE DE UTILIZARE A TEHNOLOGIEI INFORMATIEI.
💻Beneficiaza de acest curs AUTORIZAT de Autoritatea Nationala de Calificari in mod GRATUIT in cadrul proiectului „Digitalizarea! Avantaj si provocare pentru angajatii din IMM” si ai sansa sa aduci un plus-valoare in domeniul in care activezi.
📱 Pentru mai multe detalii, ne puteți găsi și la: 📱
• E-mail: digitalizareimm@gmail.com
• Telefon: 0747 025 214
• Baia Mare, strada Culturii nr 5, etaj 6, sala 601
🇪🇺Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 🇪🇺