INVITAȚIE SEMINAR DE PROMOVARE A IMPORTANȚEI ȘI BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA FORMAREA PROFESIONALĂ CONTINUĂ ÎN DOMENIUL DIGITAL – PROIECT „DIGITALIZAREA”

Centrul de Excelență Pentru Resurse Comunitare SRL vă invită Marți, 21.02.2023, de la ora 17:00, la Universitatea Vasile Goldiș, str. Culturii, nr. 5, etaj, 5, sala 501, jud. Maramureș pentru a lua parte la seminarul de informare a beneficiilor formării profesionale digitale, organizat în cadrul proiectului „DIGITALIZAREA! Avantaj și provocare pentru angajații din IMM”.

✅️De ce să participi la acest seminar?

➡Informare gratuita a beneficiilor participării la programe de formare profesională in domeniul alfbetizării digitale,

➡Se obține un certificat de participare.

➡Informare cu privire la cursul acreditat ANC:

📚Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere

➡Informare cu privire la workshopurile organizate în domeniile:

📚 Social Media si Marketing

📚 Instrumente WEB 4.0

📚 Gestionarea digitală a procesului antreprenorial

 

✅️Proiectul se adresează persoanelor ANGAJATE cu contract individual de muncă (cu norma întreaga sau parțială) în întreprinderi, dar si ANGAJATORILOR care doresc prin intermediul acestui proiect sa beneficieze de sprijin in ceea ce privește dezvoltarea și implementarea unor programe de formare la locul de muncă adresate angajaților proprii în domeniul alfabetizării digitale şi tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor

Pentru înscrierea preliminară la cursurile GRATUITE oferite de noi, vă invităm la evenimentul nostrum și văr rugăm să completați acest chestionar:

https://forms.gle/HaUQSqbjG6K5172H9

Pentru mai multe detalii, ne puteți găsi și la:

  • E-mail: digitalizareimm@gmail.com
  • Telefon: 0747 025 214
  • Baia Mare, strada Culturii nr 5, etaj 6, sala 601

Proiectul este co-finanțat prin Fondul Social European – Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți.

 

Va asteptăm!

Lazăr Patriciu – Expert organizare campanie informare, SC CERC SRL