TESTIMONIALE CURS – COMPETENȚE DIGITALE DE UTILIZARE A TEHNOLOGIEI INFORMAȚIEI CA INSTRUMENT DE ÎNVĂȚARE ȘI CUNOAȘTERE.– PROIECT S.O.F.T.

Centrul de Excelenta pentru Resurse Comunitare în calitate de partener, P1 în cadrul proiectului „S.O.F.T. – Susținem Ocuparea prin Formare Tehnologică”, POCU/860/3/12/142579, proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific: 3.12.: Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților. Se pregătește să organizeze, încă o grupă nouă a cursului de Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere.

Pe decursul desfășurării celor trei grupe de curs care s-au desfășurat în trei orașe diferite din regiunea Nord-Vest, și anume, Sălaj, Jibou și Baia Mare. Participanții ne-au transmis faptul că acest curs le este foarte folositor și foarte util în desfășurarea activităților la locul de muncă.

Testimoniale participanții:

 • ”Informațiile pe care le-am primit prin acest curs mi-au fost extrem de folos, am învățat multe lucruri noi pe care am să le aplic pe viitor și la servici. Mi-a plăcut mult de trainerul nostru, care ne-a explicat de fiecare data cu multa implicare, răbdare și dedicare. Aspectele care mi-au căpătat cel mai mult atenția a fost teoria învățată aici, iar apoi puse în practică.”
 • ”Sunt mulțumită de răbdarea de care au dat dovada persoanele care s-au ocupat de noi și de informațiile primite”
 • ”Informațiile furnizate pe parcursul cursului de competente digitale ne sunt folositoare. Aspectele care mi-au captat atenția sunt informațiile primite, explicate foarte bine și pe înțelesul meu.”
 • ”Am aflat informații și lucruri noi.”
 • ”Sunt mulțumită de informațiile primite. S-au explicat pe înțelesul tuturor toate detaliile.”
 • ”Bune și foarte bune, cred ca ne va ajuta foarte mult.”
 • ”Informațiile primite în acest curs de competențe digitale sunt foarte utile, explicate detaliat și cu multă răbdare, care o să mă ajute foarte mult pe viitor.”
 • ”Cel mai mult mi-a captat atenția felul cum se pot face prezentări în PowerPoint și faptul că se pot pune tot felul de animații și graficele care se pot realiza în Excel.”
 • ”Cel mai mult mi-a plăcut să lucrez în PowerPoint și Excel deoarece am învățat cum poți face o prezentare mult mai ușor, iar în Excel poți face anumite calcule mult mai repede datorită formulelor care se pot aplica.”
 • ”Informațiile primite la acest curs de competențe digitale consider că au fost foarte utile și cred că mă vor ajuta foarte mult în viitor.”
 • ”Cel mai mult mi-a plăcut Excel pentru că am învățat să aplicăm tot felul de formule pentru a face diferite calcule și la fel de mult mi-a plăcut și PowerPoint-ul pentru că am putut face o prezentare foarte frumoasă și deloc plictisitoare datorită efectelor de animație și tranziție.”
 • ”Echipa de prezentare a fost minunată. Doamna formatoare a avut mare răbdare cu fiecare cursant, nu au prezentat mai departe cursul până s-au asigurat că toată lumea a înțeles. Au vorbit foarte frumos și au fost atente la nevoile noastre. Mulțumesc echipei și le doresc mult succes în continuare.”
 • ”Am reușit să fixez noțiuni elementare și fundamentale care sunt de un real folos la postul actual de munca.”
 • ”Sunt o echipa ideală, atentă la nevoile și nivelul de înțelegere ale fiecărui persoane. Am fost surprins de răbdarea și profesionalismul lor. Mulțumesc pentru timpul acordat și informațiile prețioase.”
 • ”Informațiile primite în cadrul cursului mi-au fost foarte utile. Acest curs m-a ajutat foarte mult în activitățile zilnice desfășurate la locul de munca și nu numai.”
 • ”În primul rând aș vrea să mulțumesc întregii echipe pentru inițiativă și pentru această oportunitate de învățare. Aș vrea să îi mulțumesc doamnei Ramona Achim pentru ca a avut răbdare cu noi și pentru toate informațiile pe care le-a împărtășit.”
 • ”Bună, sunt plăcut surprinsă de tot ceea, ce am învățat pe toata perioada desfășurării cursului, aspecte care azi, cu siguranța nu reușeam să le pun în practică fără suportul d-voastră.”
 • ”Mi-a plăcut foarte mult acest curs, prezentarea cursului, informațiile frumos structurate în PPT și ușor de înțeles. Mi-a plăcut foarte mult și de profesoara d-na Achim Ramona datorită modului de prezentare a informației, explicațiilor date pentru a înțelege cât mai bine informația și datorită răbdării și perseverenței pentru a se face înțeleasă.
 • ”Programele care mi-au plăcut cel mai mult atât ca și aspect cât și ca și mod de lucru au fost PowerPoint și Word. Cel mai mult la PPT mi-a plăcut versatilitatea programului: poți scrie informații, poți adăuga grafice, poze, fișiere. Este un mod plăcut de a prezenta Și structura informații despre o anumită temă. Totodată multe dintre informațiile învățate la Word se pot aplica și aici. Word-ul mi-a plăcut deoarece am învățat și lucruri noi, dar mi-am și reamintit și împrospătat o parte din informația pe care o știam deja.”
 • ”Mi-a plăcut foarte mult că a fost oferit un suport de curs care să te ajute să aprofundezi teoria și care să rămână la îndemână pentru viitoare lecturări.”

📌Dacă doriți să participați la un curs GRATUIT în cadrul proiectului, vă invităm să completați chestionarul preliminar de înscriere: https://forms.gle/PPu45sDAQfWRzLyEA

Contact:

📍 E-mail: proiectsoft142579@gmail.com

📍 Telefon: 0771 711 069

📍 Baia Mare, strada Culturii, nr 5, etaj 3, sala 301